Info admitere

Telefon detalii inscriere online admitere Robotica: 0744 802 365

Ești în căutarea unei cariere provocatoare și pline de satisfacții care conturează viitorul? Nu căuta mai departe de Robotică! Ca tânăr(ă) absolvent(ă) de liceu, alegerea unei cariere în robotică îți va oferi oportunitatea de a lucra și dezvolta tehnologii de ultimă oră care modelează lumea în care trăim. Fie că este vorba de proiectarea roboților pentru producție, asistență medicală, transport sau chiar explorarea spațiului, Robotica oferă traiectorii interesante și diverse în carieră. Odată cu creșterea cererii de profesioniști calificați în robotică, diploma de robotician îți va deschide o lume de oportunități. De la dezvoltarea de noi tehnologii până la rezolvarea problemelor din lumea reală, vei avea un impact pozitiv asupra lumii. Tu vei crea viitorul, nu viitorul de va dirija pe tine. Alătură-te revoluției digitale numită “Robotică” și lasă-ți amprenta asupra lumii!

Prof. dr. ing. dr. ec. Stelian Brad

Director program Robotica

Admitere licenta [anii 1-4 de studii]


Ca urmare a regulamentelor impuse de Ministerul Educatiei, in Romania exista un domeniu numit “Mecatronica si Robotica”, care are doua specializari: (1) Robotica; (2) Mecatronica. Pentru cei care doresc sa urmeze studii universitare in Robotica la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca trebuie sa stie ca Robotica este o specializare diferita de Mecatronica. Detalii asupra diferentelor dintre cele doua specializari le gasiti la link-ul de pe prima pagina a site-ului.

Robotica este la Facultatea de Inginerie Industriala, Robotica si Managementul Productiei

Mecatronica este la Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronica si Mecanica

Video clip: (c) concept: Raul Sipos, Mihai Presecan (studenti Robotica) montaj si prelucrare video: Stelian Brad

Dupa ce ati analizat detaliile despre admitere, urmeaza sa va inscrieti online aici

Atentie: ROBOTICA este la Facultatea de Inginerie Industriala, Robotica si Managementul Productiei, in domeniul Mecatronica si Robotica, codul: P9

Daca doriti sa intrati in legatura cu studentii din anii terminali de la specializarea de Robotica, mai jos aveti link-ul la grupul acestora de pe Facebook. Acestia va pot oferi raspunsuri la intrebarile voastre despre aceasta specializare.

Video clip: (c) concept si material brut: Paula Andone (studenta Robotica), Mircea Fulea montaj si prelucrare video: Stelian Brad

Admitere masterat [anii 5-6 de studii]

Informatii pe pagina universitatii gasiti aici.

Informatii pe pagina facultatii gasiti aici

Nota importanta: pagina universitatii si pagina facultatii nu este administrata de catre directorul programului de studii in Robotica. Daca datele pe aceste pagini nu sunt actualizate, va rugam sa ne contactati pe email. Vedeti Contact.

Video clip: (c) concept si material brut: Mircea Fulea montaj si prelucrare video: Stelian Brad