Testimoniale 2022

“Sa te gandesti la viitor nu este mereu cel mai placut lucru, dar sunt de parere ca orice lucru se poate invata, daca vrei cu adevarat. Alegerea specializarii de Robotica a fost un pas important pentru mine spre a-mi atinge adevaratul potential si a reusi sa realizez ce imi doresc. Sunt convins ca este un domeniu unde nu te poti opri din invatat, deoarece tehnologia se dezvolta neincetat, dar in cadrul acestui departament este un punct de pornire si dezvoltare.”
Vlad Mihai Roman

“La specializarea Robotica am invatat multe lucruri noi si sunt multe domeni pe care te poti exersa de la programarea robotilor pana la modelarea robotilor. In cei 4 ani de facultate am cunoscut niste oameni minunati care pe parcursul celor 4 ani de facultate ne-au impartasit din cunostintele lor care sa ne ajute pe viitor in domeniu Robotici, iar dupa cei 4 ani a fost cam greu sa ne despartim de uni profesori care ne-au fost ca si niste parinti pe parcurs. Pe viitor indem viitoarele generatii de studenti sa aleaga specializarea Robotica pentru un viitor prosper.”

Cosmin Florin Barnut

“Specializarea Robotică a fost o experiență care mi-a schimbat viața. Cursurile au fost provocatoare, dar profesorii au fost înțelegători și ne-au sprijinit in orice situație, iar laboratoarele practice ne-au permis să aplicăm ceea ce am învățat într-un mediu practic. În general, specializarea robotică a fost o modalitate excelentă de a-mi îmbunătăți înțelegerea acestui domeniu în continuă evoluție. Mă simt bine pregătit să intru pe piața muncii ca inginer robotician, iar sunt convins că abilitățile dobândite în acest program îmi vor fi de mare folos în cariera mea viitoare. Recomand cu încredere specializarea robotică oricui este interesat să urmeze o carieră în acest domeniu captivant.”
Robert Sebastian Suflarszky